Lady & Landstryker’n

Om oss

Lady og Landstryker’n er en duo bestående av Irene Lie Gjelseth på vokal og Rune Gjelseth på keyboard/vokal.

Rune har spilt i flere band, og har spilt til dans siden han var 15 år, så han har bred erfaring i dette gamet. På begynnelsen av 90-tallet begynte han som ensom musiker; «Landstryker’n». Men han hadde en drøm om å starte en duo med ei jente, og bandnavnet lå klart i bakhodet. – Det måtte jo bli «Lady & Landstryker’n» !!

I mars 2000 begynte noe å skje. Han traff Irene, som han falt helt for. Det skulle vise seg at hun også hadde stor interesse for musikk. Hun hadde ingen erfaring innen denne musikkstilen, og var fremmed for det å spille og synge til dans. Hun hadde vokst opp i et bedehusmiljø, og var medlem i et gospelkor. Sammen med ei venninne hadde hun sunget rundt omkring på hyggekvelder, grendetreff o.l., men det å spille til DANS var helt nytt! Men Runes drøm begynte etter hvert å bli virkelig. – Allerede påsken samme år stod Lady & Landstryker’n sammen på scenen.

Sakte men sikkert ble Irene tryggere og mer selvsikker i dette nye miljøet, og de to har etter hvert utviklet seg til en godt etablert duo som spiller god, variert og svingende dansemusikk rundt omkring i landet. Duoen var høsten 2019 med å spilte på «Dansegalla i Thailand for 6. gang.

Lady & Landstryker’n har våren 2020 – 20 års jubileum. De spiller pop, swing, rock, ballader, country, norsk/svensk dansemusikk, og også gammeldans om det skulle være ønskelig. Kort sagt; noe for enhver smak! De spiller til dans og underholdning i private selskap av alle slag, på firmafester, i bryllup, på pub og restauranter, på julebord, dansegallaer og andre arrangement.